Over ons

Omdat de Mobiele Poets Centrale een relatief jong bedrijf is, zijn onze medewerkers zeer enthousiast en gedreven om u de best mogelijke service te bieden. Het is ons voornaamste streven om iedere klant tevreden te zien vertrekken na levering van onze diensten.

Wij nodigen u dan ook graag uit om vrijblijvend persoonlijk contact met ons op te nemen om te bespreken wat wij voor uw voertuig kunnen betekenen zodat u uzelf kunt overtuigen van onze excellente service en kwaliteit.

Onze werkwijze

U heeft van tevoren even een afspraak gemaakt. Één van onze specialisten bekijkt samen met u de auto. Alle details worden in kaart gebracht en u krijgt vakkundig advies over het behandelplan. U maakt een keuze uit één van onze behandelings programma's en wij gaan aan de slag. Wij kunnen u van dienst zijn zowel op lokatie als in een eigen werkruimte.

Meer weten?

Mocht u vragen hebben neem dan contact met ons op zodat uw wensen besproken kunnen worden en er een passende aanbieding kan worden gedaan. Ook hier geldt, kwaliteit, alles vooraf besproken zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wie zijn onze klanten?

Onze professionele autopoets-service is er voor personen- en bedrijfsauto's voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn tevens specialist in het behandelen van Old Timers, semi klassiekers en auto's uit het hogere segment zoals onder andere Mercedes, Audi en BMW.

Ook AutoWeek heeft een bezoekje aan ons gebracht! Bij Test 3 Het Poetsbedrijf, leest u de resultaten.

De lak voelt zijdezacht aan, dus een negen is op zijn plaats. Ook aan alle details is gedacht; de wielen zijn behandeld met ’n speciale zuurvrije reiniger en zelfs de motorruimte is opgefrist. - AutoWeek 28 2009

© Netsis (kvk 34301453), in opdracht van de Mobiele Poets Centrale (kvk 34296880)